KENDİNİZE EN UYGUN LENSİ NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ? - La Bella

KENDİNİZE EN UYGUN LENSİ NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ?

     KENDİNİZE EN UYGUN LENSİ NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ?

 

Teknolojinin gelişimi ve buna bağlı olarak bir çok iş kolunun dijitalleşmesiyle bilgisayar ve elektronik eşya kullanımı oldukça artmaya başlamıştır. Bununla birlikte ekrana bakma süresi arttığı için göz rahatsızlıkları oldukça yükseldiği gözlenmiştir. Göz rahatsızlığı gözlük kullanımı arttırmış fakat konfor açısından pandemi döneminde maske ve gözlük kullanımı olumsuzlukları gözlük kullanıcılarının tercihlerini de kontakt lense çevirmiştir. Lens kullanımı sadece görme kusurlarını düzeltmek için değil kozmetik amaçlı güzel ve doğal göz rengi elde etmek isteyenlerin de lens ilk tercihinde yer almaktadır.
Renkli lenslere, her geçen gün talep artmaktadır. Renkli lens kullanıcılarının bir lenste aradığı ilk önemli özellik göz de doğal bir duruşa sahip olmasıdır. Göze takıldığında lens olduğu belli etmemesi ve gözde yok hissi vererek gün boyu konforu yaşamayı isterler. Labella lensler en son üretim teknolojisini kullanarak gün boyu konforu sağlarken geniş renk yelpazesi ile renkli lens kullanıcılarına bir çok alternatif renk seçeneği sunmaktadır. Renkli lens kullanımı Dünyada her geçen yıl artmaktadır. Türkiye Renkli lens pazarında dünyada ilk 3 de yer almaktadır.


Labella lensleri Türkiye de renkli lens kullanıcılarının ihtiyacını uzun yıllardır deneyimlemiş renkli lens kullanıcılarının ne istediklerini değerlendirerek her geçen yıl yeni boyama teknikleri ve farklı tasarımları ile renkli lens kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Labella’nın en çok tercih edilen Pixie serisinden sonra 2021 yılında New Premium özel serisi ile 6 rengini renkli lens kullanıcıların hizmetine sunmuştur. New Premium serisi kısa bir sürede renkli lens kullanıcılarının yeni göz bebeği olmuştur. En çok tercih edilen renkler arasına girmiştir.
Kadınlar, farklı zaman ve dönmelerde kendilerini ruhen ve bedenen iyi hissedebilmek amacıyla güzellik ve bakıma her zaman önem vermişlerdir. Bu olgu hiçbir zaman önemini yitirmemiş hatta zamanın ilerlemesiyle farklı ihtiyaçları ortaya çıkartarak ilerleme göstermiştir. Elbette bakımı sadece kadınlar açısından düşünmek bir bakıma yanlış olup kadın ve erkekler olarak düşünmemiz gerekse de hemen hemen yüzde 99’umuzun kozmetik ve bakım deyince aklımıza kadınlar gelmektedir .Peki kozmetik kelimesinin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Kelime olarak Latinceden gelen cosmos sözcüğü süs ve güzellik anlamına gelmektedir. Öyleyse güzellik deyince akla sadece makyaj mı gelmelidir? Elbette hayır. Güzellik göreceli olsa da bir bütün olarak ele alındığında insanın kendini ruhen ve bedenen iyi hissetme durumudur. Bu yüzden kozmetik araç olarak görülebilir. Aslında bütüncül olarak baktığımızda lensler sağlık durumu dışında kozmetik amaçlı kullanılan ürünler olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bir bütün olarak ele alabildiğimiz için lenslerde insanlar kendini ruhen ve bedenen güzel, mutlu hissetmesini sağlayan ve günlük kullanımlarında kombinlerine şıklık katacak konforlu bir araç olarak görülebilir.

 

KENDİNİZE EN UYGUN LENSİ NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ?

Renkli lens çeşitleri ve göze duruşları;

     Renkli lensler hareli veya haresiz olmak üzere ikiye ayrılır. Hareli lenslerin etrafını bir çerçeve sarar. Genellikle gözü daha iri gösterirler.Bu sebeple küçük göz yapısı küçük olanların en çok tercih ettiği bir modeldir. Haresiz lensler ise çerçevesiz lenslerdir. Bu nedenle iri göz yapışa sahip olanların tercihi haresiz modellerdir. Lens kullanıcıları kendi istek ve ihtiyaçlarına göre hareli haresiz olarak tercihlerini yapmaktadırlar. Kişilerin tercih ettiği renkli lens göz taban rengine göre farklılık gösterebilir. Saç,ten makyaj rengi ve stili her kullanıda lensin farklı durmasına etki eder. Gözlerimiz dış görünüş açısından önemli bir etkendir o yüzden seçim yaparken oldukça dikkat etmemiz gereken bir konudur.
Piyasa da çok fazla renkli lens markası vardır. Ve hepsinin temelde kullanım amacı aynı olsa da teknik özellikleri bakımından birbirlerinden ayrışır. Bazılarının renk seçeneği iddalı iken bazılarının tercihleri daha soft tonlardır. Labelle renkli lensleri kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını geniş renk yelpazesi ile numaralı ve numarasız seçenekleri sayesinde size eşsiz bir deneyim katar. Gözünüze uygun en iyi renkli lensleri ulaşılabilir fiyat politikası labellalens.com’ adresimizden satın alabilirsiniz.


KENDİNİZE EN UYGUN LENSİ NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ?

Bloga dön